شما اینجا هستید
اخبار اصلی » فرگشت بی رحم!

آنفلونزای اسپانیایی سال ۱۹۱۸ یکی از مرگبارترین مرگبارترین حوادث در تاریخ بشر بود. بیش از ۵۰ میلیون انسان در همه گیری وحشتناک از بین رفتند، تعدادی معادل ۲۰۰ میلیون نفر از جمعیت فعلی کره زمین!
این بیماری ۵۰۰ میلیون نفر (یک‌سوم مردم جهان در آن هنگام) در سراسر جهان را درگیر خود کرد. 
 برای بیش از یک قرن، آنفلونزای اسپانیایی معیاری برای مقایسه همه‌گیری‌های جهانی و بیماری‌های واگیردار بود.
آغاز این همه‌گیری هرگز ثبت و مستند نشده است، اما مستندات بعدی نشان می‌دهند این بیماری از هر جا که شروع شده، کاملا خاموش در سراسر دنیا پخش شده است.ابتدا بنظر نمی آمد این بیماری‌ تنفسی انقدر واگیر دار باشد اما ناگهان این بیماری در تمام جهان،  ظاهر شد و شروع به گرفتن قربانی در ابعاد وسیع کرد.
بسیاری از متخصصان معتقدند ابزارهای فعلی، مانند قرنطینه، نمی‌توانستند جلوی همه‌گیری جهانی آنفلونزای اسپانیایی را بگیرند. در واقع تا کنون، در قرون گذشته میلادی کسی نتوانسته جلوی همه‌گیری آنفلونزا را حتی با کمک داروهای ضدویروس و آبله کوبی (واکسیناسیون) بگیرد. ۱۳۹۸

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی