شما اینجا هستید
اجتماعی » کاهش ۳.۵ درصدی آمار زندانیان مواد مخدر در گیلان

رئیس کل دادگستری گیلان گفت: آمار زندانیان مواد مخدر در گیلان نسبت به سال گذشته ۳.۵ درصد کاهش داشته است.

به گزارش کاسپی نیوز، احمد سیاووش‌پور امروز با اعلام این خبر در نشست شورای حقوقی قضایی مبارزه با مواد مخدر در رشت اظهار داشت:در حال حاضر نسبت کل زندانیان گیلان به نسبت زندانیان مواد مخدر از ۵۲ درصد به ۴۸/۵ درصد کاهش یافته است که این کاهش ناشی از اقدامات پیشگیرانه و فرهنگ‌سازی است.

وی با اشاره به نقش کارکردهای فرهنگی در مصونیت بخشی آینده‌سازان جامعه تصریح کرد: آغاز فصل بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها فرصت مغتنمی است تا کارشناسان، پیامدها و مضرات ناهنجاری‌هایی چون استعمال مواد مخدر و معضلات مرتبط با آن را برای دانشجویان و دانش آموزان تبیین کنند.

رئیس کل دادگستری گیلان در ادامه بر ضرورت نظارت مستمر بر کمپ‌های ترک اعتیاد تاکید کرد و گفت: نیروی انتظامی باید کمپ‌های بدون مجوز را پلمپ کرده و گزارش مستند تخلفات را با تعامل بهزیستی به دادگستری ارائه کند.

حجت الاسلام مصطفوی‌نیا دادستان رشت هم در این نشست اتخاذ تدابیر قانونی برای بهره‌مندی از نیروی کار زندانیان ناتوان از پرداخت جرائم نقدی و مرتبط با مواد مخدر را خواستار شد و افزود: هم‌اکنون جرائم ۹۱ زندانی مواد مخدر به اتمام رسیده است و این زندانیان صرفا” به دلیل نداشتن توان پرداخت جریمه نقدی در زندان به سر می‌برند./تسنیم

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی