شما اینجا هستید
اخبار اصلی » مردمی بودن هیئت‌ها سبب پیشرفت جامعه اسلامی می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری پیش از ظهر امروز در چهارمین هم‌اندیشی تشکل‌های شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در سالن همایش سازمان تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد با اشاره به نقش هیئت‌های مذهبی در ترویج آموزه‌های دینی اظهار کرد: مردمی بودن هیئت‌های مذهبی یکی از ویژگی‌هایی است که سبب پیشرفت جامعه اسلامی می‌شود.

وی از اقدامات فرهنگی انجام شده در هیئت‌های فرهنگی استان قم یاد و تصریح کرد: استان قم با حضور مراجع تقلید و وجود حوزه‌های علمیه از ظرفیت‌های دینی ویژه‌ای برخوردار است، به همین علت فعالیت‌های فرهنگی در این استان باید باکیفیت و کمیت مطلوبی برگزار شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با تاکید بر اینکه دشمن اکنون از راهکاری مختلفی برای نفوذ در جامعه اسلامی استفاده کرده است، تصریح کرد: استقامت ملت ایران در صحنه‌های نظامی به خوبی برای دشمن به نمایش گذاشته شد به همین علت دیگر نمی‌تواند در عرصه نظامی گامی بردارد.

وی به برخی از ناهنجاری‌های موجود در جامعه اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: تشکل‌های شاخص فرهنگی با توجه به جایگاهشان می‌توانند در بدنه جامعه اسلامی موثر بوده و با تهاجم‌های فرهنگی دشمن که اکنون در حال نفوذ به جامعه اسلامی است مبارزه کنند.

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی