شما اینجا هستید
اخبار اصلی » رمزگشایی از استوری فرهاد مجیدی

فرهاد مجیدی در پستی که برای منصور پورحیدری و ناصر حجازی گذاشته بود کنایه‌ای هم زده بود به کارت‌های هدیه که توسط یکی از مدیران استقلال به چند پیشکسوت داده شده بود. فرهاد نوشت: «مسیر مصاحبه و تخریب با دریافت کارت هدیه هموار می‌شد.»

اما منظور مجیدی چه بود؟ طبق شنیده‌های ما یکی از مدیران استقلال به چند پیشکسوت که تعدادشان کم هم نبود، کارت‌های هدیه ۵ میلیونی می‌داد که به نفع آن مدیر مصاحبه کنند و استوری بگذارند که البته پیشکسوتان این کار را هم با قدرت انجام می‌دادند! نکته جالب اینجاست که وقتی کارت‌های هدیه ۵ میلیونی تبدیل شد به کارت‌های هدیه ۲ میلیونی صدای اعتراض آنها بلند شد!
این چند پیشکسوت البته محبوبیتی بین هواداران استقلال نداشته و ندارند و حتی در فضای مجازی تعداد فالوئرهای آنها بالا نیست اما خب کاملاً در خدمت اهداف یکی از مدیران استقلال بودند و برای او مدیحه‌سرایی می‌کردند.
نکته اینجاست که این کارت‌های هدیه بانکی که متعلق به یکی از بانک‌های معتبر کشور هم بود هر از چندگاهی به بازیکنان استقلال هم در قالب پاداش و… اهدا می‌شد.

خبر ورزشی

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی