شما اینجا هستید
اخبار اصلی » خانواده کودک نیشابوری در برابر کودک‌آزار کوتاه آمدند

روز گذشته کلیپی با موضوع کودک‌آزاری در نیشابور در فضای مجازی منتشر شد و ساعاتی پس از آن خبری مبنی بر دستگیری متهم منتشر شد.

کودک‌آزار نیشابوری دستگیر شد
کودک‌آزار نیشابوری دستگیر شد

۱۳۹۹/۱۱/۲۲ – ۲۱:۴۴


علی صدر رئیس بهزیستی نیشابور عنوان کرد: از صبح روز گذشته ۲۲ بهمن‌ماه فیلمی در فضای مجازی منتشر شده بود که ساعت ۱۷ همان روز با پیگیری یکی از خبرنگاران مستقر در شهرستان در جریان این کودک‌آزاری قرار گرفتیم و موضوع را بررسی کردیم، پس از هماهنگی با دادستان و پلیس فتا، از شهروندان درخواست شد برای معرفی محل کودک‌آزاری و یا شناسایی متهم تماس بگیرند.

وی ادامه داد: کمتر از یک ساعت با گزارش پلیس فتا فرد کودک‌آزار شناسایی‌ شده و یک ساعت پس از آن نیز فرد متهم دستگیر شد و تحت بازجویی قرار گرفت و به دستور مقام قضایی آپاراتی فرد خاطی پلمب شد.

رئیس بهزیستی نیشابور تصریح کرد: شخص کودک‌آزار پسرعمه کودک بود و این کودک در  آپاراتی متهم شاگردی می‌کرده است و احتمالا به دلیل دیر رسیدن و یا عدم حرف‌شنوی کودک در محل کار، مورد آزار و اذیت و توهین و پرخاش قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه کودک هم‌اکنون تحت سرپرستی پدر و مادر بوده و مشکل خاصی ندارد، گفت: این فیلم مربوط به یک سال گذشته است و پس از گم‌شدن تلفن همراه فرد خاطی، یابنده گوشی پس از مشاهده، فیلم را در فضای مجازی منتشر کرده است.

رضایت خانواده کودک به دلیل رابطه خانوادگی با متهم

صدر ادامه داد: با توجه به اینکه خانواده کودک به دلیل وجود رابطه خانوادگی با کودک‌آزار اعلام رضایت کرده‌اند اما باید این حکم از جنبه عمومی مورد بررسی قرارگرفته و حکم برای این پرونده صادر شود.

رئیس بهزیستی نیشابور در ادامه بیان کرد: در صورت مشاهده هرگونه آسیب اجتماعی شهروندان می‌توانند با خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی به‌صورت کاملاً محرمانه تماس بگیرند و همکاران ما بعد از دریافت خبر و پالایش آن با هماهنگی مقام قضایی و نیروی انتظامی اقدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه موضوع کودک‌آزاری در شهرستان نیشابور شایع نیست، گفت: تماس با اورژانس اجتماعی افزایش پیدا کرده است و مردم به ماهیت این خط آگاه شده و تماس‌های مختلفی با اورژانس اجتماعی برقرار می‌شود ولی در بحث کودک‌آزاری موضوع شایعی برای تماس‌ها نیست و این امر در دوره کرونا تفاوت محسوسی نداشته است.

موضوع کودک‌آزاری ابعاد مختلفی دارد پس از جمع‌بندی گزارش‌ها به سمع مردم خواهد رسید

همچنین علیرضا قامتی فرماندار شهرستان نیشابور، نیز تاکید کرد: بر اساس آخرین بررسی‌ها مشخص شد که این کلیپ مربوط به یک سال گذشته است و فرد کودک‌آزار هم‌اکنون مراحل قانونی خود را طی می‌کند و علت وقوع حادثه از طریق مراجع مرتبط پیگیری می‌شود که به‌ محض نهایی شدن نتیجه موارد رسانه‌ای خواهد شد.

وی گفت: موضوع کودک‌آزاری ابعاد مختلفی دارد که پس از جمع‌بندی نهایی در کمیته‌ها و مراجع مربوط گزارش‌ها به سمع و نظر مردم خواهد رسید. کودکان یکی از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه هستند، برای همین وظیفه هر فرد در جامعه است که اگر متوجه چنین مواردی شد، سریعا موضوع را به مراجع رسمی گزارش دهد و نسبت به آن حساس باشد.

سکوت در مقابل کودک‌آزار منجر به افزایش این آسیب اجتماعی در سطح جامعه می‌شود و بروز مشکلات روحی و جسمی برای کودک را در پی خواهد داشت، اگر می‌خواهیم جامعه‌ای امن‌تر و آینده بهتری برای فرزندانمان بسازیم باید به کمک کودکانی بشتابیم که قطعاً نیازمند کمک ما هستند.

ایسنا

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی