شما اینجا هستید
اخبار اصلی » پراید گران شد؛ دنا ٣۴٢ میلیون تومان

بررسی روند قیمت ها در بازار خودرو از تداوم افزایش قیمت خودروهای پراید در بازار حکایت دارد به طوری که پراید ۱۳۱ در ۲۴ ساعت گذشته یک میلیون تومان دیگر گران شده است و در حال حاضر ۱۴۹ میلیون تومان قیمت خورده است.

در حالی که افزایش قیمت ها در بین خودروهای پراید تداوم دارد سایر خودروهای موجود در بازار روند دیگری را در پیش گرفته اند به طوری که در بین خودروهای سمند موجود در بازار سمند LX EF۷ از ۲۶۰ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۲۵۸ میلیون تومان رسیده است.

در بین خودروهای رانا موجود در بازار نیز این کاهش قیمت ها مشهود است به طوری که رانا پلاس مدل ۱۴۰۰ از ۲۶۸ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۲۶۵ میلیون تومان رسیده است و در بین خودروهای دنا نیز دنا معمولی مدل ۱۴۰۰ در ۲۴ ساعت گذشته ۲ میلیون تومان ارزان شده است و این خودرو در حال حاضر در بازار ۲۴۲ میلیون تومان قیمت خورده است.

قیمت روز خودرو در جدول زیر آمده است:

خبرآنلاین

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی