true
true
true
true
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از ارزیابی ۲۵ قلم از محصولات کشاورزی سطح عرضه استان گیلان خبر داد.
مهندس علیرضا نجفی در ادامه تصریح کرد؛ از آفت کش ها و حاصلخیز کننده ها در تولید محصولات کشاورزی به منظور افزایش حجم و کیفیت تولید محصولات استفاده می شود و احتمال استفاده بی رویه و نادرست از این نهاده ها وجود دارد، به همین علت کنترل پسماند ، بقایای سموم و کودهای کشاورزی در محصولات زراعی و باغی ضروری می باشد.
وی افزود ؛ در این راستا پیرو اجرای برنامه ملی پایش باقیمانده آفتکشها، میزان فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی در سال ۱۴۰۳، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی از ۲۵ قلم از محصولات کشاورزی در سطح عرضه نمونه برداری و به منظور بررسی وضعیت باقیمانده سموم ، میزان فلزات سنگین و نیترات به آزمایشگاه کنترل کیفی ارسال می شوند.
وی در خاتمه افزود: پایش محصولات کشاورزی براساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو از سال ۱۳۹۳ تاکنون جهت بررسی وضعیت محصولات کشاورزی عرضه شده در استان توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام می شود و نتایج حاصل به منظور بهره برداری به ارگان های ذیربط ارسال می شود.
true
true
true
true