شما اینجا هستید
اجتماعی » کلاهبرداری با دریافت بیعانه در وبگاه های واسط

صدا و سیما: سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر با اشاره به افزایش تعداد شکایات شهروندان از کلاهبرداری در وبگاه‌های واسط در قالب دریافت بیعانه، گفت: بسیاری از افراد با مشاهده آگهی‌های فروش فوری خودرو و سایر کالا‌ها در این وبگاه ها، به واریز بیعانه ترغیب می‌شوند و پس از واریز وجه به حساب‌های اعلام شده، کلاهبرداران دیگر پاسخگوی تماس‌های خریداران نبوده و ارتباط خود را قطع می‌کنند.

وی در این خصوص به شهروندان توصیه کرد: قبل از واریز هرگونه وجهی تحت عنوان بیعانه، از صحت هویت فروشنده و موجود بودن کالا اطمینان کامل حاصل کنند، همچنین، خرید و فروش‌ها باید حضوری و در مکان‌های امن انجام شود تا از هرگونه کلاهبرداری جلوگیری شود.
رییس پلیس فتا استان گیلان هشدار داد: بیعانه، کلیدواژه بسیاری از کلاهبرداری‌های اینترنتی است و شهروندان باید مراقب فریب‌های برخط باشند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در صورت مشاهده موارد مشکوک، شهروندان می‌توانند از طریق مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا وبگاه پلیس فتا www.fata.gov.ir گزارش دهند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی