شما اینجا هستید
اخبار اصلی » سید حسین رضویان عضو شورای اسلامی شهر رشت: رشت شهر فرهیختگان است/شهرداری نسبت به تصحیح تابلوی ورودی شهر متناسب با مختصات فرهنگی رشت اقدام نماید

دکتر سیدحسین رضویان رئیس کمیسیون توسعه پایدار در گفتگو با خبرنگار این دفتر گفت: شهر رشت بعنوان خاستگاه طبقه متوسط در ایران موطن بسیاری از مشاهیر کشور به ویژه نخبگان علمی،مذهبی،فرهنگی و هنری بوده است. عناصر تاریخی شکل‌دهنده هویت این شهر در شئون مختلف اجتماعی و فرهنگی در تاریخ معاصر، _رشت فرهنگی_ را ساخته است که همچو خورشیدی بر بیرون از جغرافیای خویش نیز تابیده است.

وی در ادامه گفت: علاوه بر گنجینه ارزشمند نخبگان و مشاهیر همچنین نقش بی بدیل گیلان در جنگهای تحمیلی هشت ساله و دوازده روزه اخیر که با تقدیم شهیدانی والامقام همراه بوده،این شهر در چهارچوب جغرافیای مذهبی ایران و در امتداد انوار آستان قدس رضوی در مشهد همسان شهرهایی چون قم و شیراز میزبان مزار بانو فاطمه اُخری است که میبایست این موقعیت کم نظیر با دقت و وسواس فراوان در سیاستگذاری و اجرای خطی مشی های فرهنگی لحاظ گردد.

رضویان افزود: در گذشته نیز بدفعات نسبت به جانمایی و ساخت المان هویتی ورودی شهر تاکید داشته ام و همانطور که در ماه های گذشته پیرامون ایجاد تغییرات تابلوی ورودی شهر در یکی از جلسات رسمی شورا مواردی را متذکر شدم،انتظار می رود شهرداری در سریعترین زمان ممکن نسبت به تصحیح تابلوی ورودی شهر متناسب با مختصات فرهنگی رشت اقدام نماید.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی