شما اینجا هستید
اجتماعی » خانم بازیگر بعد از ۴۰ روز گیاهخواری! +تصاویر

«الناز شاکردوست» با انتشار تصویری در صفحه اجتماعی اش نوشت: «اگه یادتون باشه قرار بود چلّه بگیریم! کامنت هایتان را خواندم پیشنهادها و ایده هایتان بسیار خوب بود،بعضى ها تصمیم داشتند براى چهل روز تغییرى در زندگى روزمره شان دهند…»

به گزارش شعاع مشرق به نقل از افکارخبر، «الناز شاکردوست» با انتشار تصویری در صفحه اجتماعی اش نوشت: «اگه یادتون باشه قرار بود چلّه بگیریم! کامنت هایتان را خواندم پیشنهادها و ایده هایتان بسیار خوب بود،بعضى ها تصمیم داشتند براى چهل روز تغییرى در زندگى روزمره شان دهند…»

 

الناز شاکر دوست سوپراستار زن سینما بعد از 40 روز رژیم گیاهخواری +عکس

الناز شاکردوست با انتشار عکس زیر در صفحه اجتماعی اش نوشت:

 

اگه یادتون باشه قرار بود چلّه بگیریم! کامنت هایتان را خواندم پیشنهادها و ایده هایتان بسیار خوب بود،بعضى ها تصمیم داشتند براى چهل روز تغییرى در زندگى روزمره شان دهند مثلاً روزى یک ساعت پیاده روى کنند ، بعضى ها گفتند چهل روز غیبت ممنوع، چندنفر از دوستان تصمیم گرفتند به مدت چهل روز یک هنر جدید بیاموزند یکى تصمیم داشت روزى ده لغت از زبانى جدید حفظ کند، دوستان دیگرى سر زدن به دنیاى مجازى را به روزى پانزده دقیقه نه بیشتر کاهش دادند عده زیادى رژیم گرفتند یکى در این چهل روز زیارت عاشورا خواند و دیگرى صبح هاى زود بیدار شد… من چهل روز گیاه خوارى کردم و گوشت بدن حیوانات را نخوردم و بسیار احساس خوب و پاکى دارم بابت این چلّه نشینى و تصمیم دارم براى چلّه ى بعدى به مدت چهل شب شبى یک فیلم تاریخ سینما را به تماشا بنشینم.. دوستان عزیزم خوشحال میشم اگر از چلّه اى که گرفتید و نتیجه اش برایمان بنویسید و بایکدیگر انجام دادن یک کار خوب را به اشتراک بگذاریم درضمن اگر هنوز چلّه اى نگرفتید دیر نیست هرروز که از خواب بیدار میشویم شبیه یک معجزه و یک فرصت دوباره است براى زندگى و براى بهتر شدن! هیچ وقت براى شروع دیر نیست، خدا پشت و پناهتان باشد.

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی