شما اینجا هستید
اجتماعی » خشم دایی از مشت لک (عکس)

سرمربی صبای قم به عملکرد دروازه‌بان تیمش مقابل پرسپولیس اعتراض زیادی داشت.


به گزارش شعاع مشرق، علی دایی که این فصل هدایت صبای قم را بر عهده دارد در دو بازی هفته هشتم و فینال جام شهداء مقابل پرسپولیس بازنده نبوده است. در جدال اول که بازی یک بر یک تمام شد حامد لک عملکرد قابل قبولی داشت و در دومین مسابقه هم که با پیروزی یک بر صفر قمی‌ها همراه بود دروازه‌بان صبا با کلین شیت روز خوبی سپری کرد اما لک دیروز اشتباه فاحشی انجام داد تا با کار او تیم دایی یک بر صفر بازنده شود.

دقیقه ۴۲ بازی دیروز صبا و پرسپولیس بعد از آنکه احمد نوراللهی توپ را از کرنر سمت چپ زمین ارسال کرد، لک با خروجی ناموفق و مشت ناموفق‌تر توپ را به عقب دفع کرد تا توپ به تیرک افقی دروازه صبا بخورد و مقابل فرشاد احمدزاده قرار گیرد و این بازیکن با ضربه سر تک گل پیروزی بخش پرسپولیس را به ثمر رساند.

علی دایی بعد از این گل مثل همیشه اعتراض زیادی به لک انجام نداد تا دروازه‌بانش با روحیه کار را دنبال کند اما با عصبانیت به طرف کادر فنی خود نحوه دفع کردن توپ لک را گفت.


“ورزش سه” عکس از: امیرحسین خیرخواه

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی