شما اینجا هستید
اخبار اصلی » ورزشکارگیلانی برای کسب سهمیه المپیک عازم مسابقات جهانی مشتزنی شد

یک ورزشکار گیلانی برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۱۶ برزیل به مسابقات جهانی مشتزنی اعزام شد.

به گزارش شعاع مشرق، سرپرست روابط عمومی اداره ورزش و جوانان گیلان عصر سه شنبه در این خصوص گفت : امین قاسمی پور مشتزن شایسته گیلانی به همراه تیم ملی مشتزنی ایران امروز(سه شنبه) راهی کشور جمهوری آذربایجان شد .
سعید علیپور در گفت و گو با ایرنا افزود : از سوی فدراسیون مشتزنی ، ۹ ورزشکار این رشته برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۱۶ برزیل عازم رقابت های جهانی شدند .
وی اظهار کرد : این مشتزن ملی پوش و با سابقه استان گیلان در وزن ۶۹ کیلوگرم در رقابت های جهانی حضور یافته و امیدواریم که وی بتواند با موفقیت دیدارهای خود را پشت سر بگذارد و سهمیه المپیک را کسب کند .
وی ادامه داد : امین قاسمی پور تنها امید جامعه ورزش استان گیلان برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۱۶ برزیل است و امیدواریم که این ورزشکار شایسته بتواند همانند دوره گذشته در رقابت های المپیک حضور یابد .
سرپرست روابط عمومی اداره ورزش و جوانان گیلان خاطرنشان کرد : رقابت های مشتزنی جهانی باکو از روز ۲۷ خرداد ماه جاری به مدت ۱۰ روز در کشور جمهوی آذربایجان برگزارمی شود .

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی