شما اینجا هستید
اجتماعی » تجارت ۷۷ میلیون دلاری ایران و آمریکا در ۶ ماه

تجارت ایران و آمریکا در نیمه نخست سال جاری میلادی ۲۹ درصد کاهش یافت و به ۷۷.۲ میلیون دلار رسید.

 

به گزارش شعاع مشرق، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی اداره آمار آمریکا نشان می دهد مبادلات تجاری این کشور با ایران در نیمه نخست سال جاری میلادی افت ۲۹ درصدی داشته است.

 

مبادلات تجاری دو کشور در ۶ ماهه نخست سال میلادی گذشته بالغ بر ۱۰۹٫۲ میلیون دلار بوده که این رقم در مدت مشابه امسال به ۷۷٫۲ میلیون دلار کاهش یافته است.

 

بر اساس این گزارش صادرات آمریکا به ایران در ماه های ژانویه تا ژوئن امسال ۴۱٫۳ میلیون دلار بوده است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل افت ۴۲ درصدی داشته است. آمریکا در ماه های ژانویه تا ژوئن ۲۰۱۶ بالغ بر ۷۱٫۹ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

 

واردات آمریکا از ایران در ۶ ماهه نخست امسال نیز ۳۵٫۹ میلیون دلار گزارش شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل افت ۴ درصدی داشته است. در مدت مشابه سال قبل واردات آمریکا از ایران ۳۷٫۳ میلیون دلار بوده است./تسنیم

 

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی