مراسم تشییع مرحوم حسین نیک نژاد کشتی گیر پیشکسوت گیلانی که هنگام دست و پنجه نرم کردن با حریف بر روی تشک مسابقات قهرمانی کشور در تبریز بر اثر ایست قلبی بدرود حیات گفت ، روز پنجشنبه در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار شد.
به گزارش شعاع مشرق، در این مراسم جمع کثیری از اهالی ورزش گیلان به خصوص جامعه کشتی ، مسعود رهنما مدیرکل اداره ورزش و جوانان گیلان ، قهرمانان و پیشکسوتان کشتی استان و تعدادی از روسای هیات های ورزشی گیلان حضور داشتند.
در این مراسم ابتدا پیکر مرحوم حسین نیک نژاد برای آخرین وداع با میدان ورزش به ورزشگاه شهید عضدی رشت برده شد ، سپس پیکر آن مرحوم در قطعه نام آوران باغ رضوان رشت به خاک سپرده شد.
مدیرکل اداره ورزش و جوانان گیلان هنگام خاکسپاری مرحوم نیک نژاد گفت: این کشتی گیر پیشکسوت گیلانی یکی از بااخلاق ترین ورزشکاران این استان بشمار می رفت.
مسعود رهنما افزود: مرحوم نیک نژاد همواره از خصلت های پهلوانی برخوردار بود که فقدان این ورزشکار برای جامعه ورزش گیلان بسیار تالم آور است.

مرحوم حسین نیک نژاد عصر دوشنبه در رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی پیشکسوتان کشور که در تبریز جریان داشت ، هنگام مبارزه با حریفش، دچار ایست قلبی شد و جان به جان آفرین تسلیم کرد .
این کشتی گیر پیشکسوت گیلانی متولد ۱۳۲۸ بود و علاوه بر کسب عنوان قهرمانی کشور ، عنوان نایب قهرمانی مسابقات کشتی فرنگی ارتش های جهان را در کارنامه ورزشی خود داشت.
همچنین این کشتی گیر پیشکسوت استان گیلان، سابقه پوشیدن دوبنده تیم ملی کشتی فرنگی ایران را نیز در کارنامه ورزشی خود داشت و کشتی گیران بسیاری را در استان پرورش داد./ایرنا




