شما اینجا هستید
اجتماعی » شهرداری رشت مسئولیت پرداخت هزینه زباله شهرداری های شهرهای همجوار را ندارد

شهردار رشت گفت: پیشنهاد می کنم شرکتی راه اندازی شود و رئیس هیئت مدیره آن یکی از مدیران استانداری باشد و شهرداری های استان گیلان سهام دار آن باشند.
به گزارش شعاع مشرق، شهردار شهر رشت اظهار کرد: خوشحالم در نخستین روز فعالیت کاری به موضوعی می پردازیم که یکی از اصلی ترین دغدغه های شهروندان رشت و نمایندگان مردم در شورای اسلامی است.

شهردار رشت تصریح کرد: یک ماه گذشته جلساتی را در خصوص احداث زباله سوز با سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور برگزار کردیم و خروجی آن را نیز در مصاحبه ای اطلاع رسانی کردم.

نصرتی از اختصاص بودجه ۴۰ میلیارد تومانی توسط مشاور سازمان برنامه و بودجه کشور آقای حاج محمدی برای احداث دستگاه زباله سوز خبر داد و گفت: عصر پنجشنبه پس از جلسه معارفه با نشستی که برگزار کردیم مقرر شد این مبلغ به شهرداری رشت اختصاص یابد.

وی ابراز امیدواری کرد با اختصاص بودجه ۴۰ میلیارد تومانی از سوی سازمان برنامه و بودجه روند احداث ساخت دستگاه زباله سوز از سوی شرکت تی تی اس سرعت بیشتری گیرد.

شهردار رشت با اشاره به اینکه زباله های سراوان تنها متعلق به رشت نیست و زباله های روستاها و شهرهای همجوار نیز در آن انباشته می شود گفت: پیشنهاد می کنم شرکتی راه اندازی شود و رئیس هیئت مدیره آن یکی از مدیران استانداری باشد و شهرداری های استان گیلان سهام دار آن باشند.

نصرتی افزود: با راه اندازی این شرکت مستقل در صورت شانه خالی کردن هرکدام از شهرداری ها من جمله شهرداری رشت، استانداری می تواند ارزش افزوده آن شهرداری را کم کند.

شهردار رشت تاکید کرد: شهرداری رشت این مسئولیت را ندارد که از جیب مردم رشت هزینه زباله شهرداری های شهرهای همجوار را پرداخت کند.

دکتر نصرتی با اشاره به اجرای آسفالت در معابر رشت اظهار کرد: مبحث آسفالت به صورت جدی در دستور کار ما قرار دارد و اکثر نوارهای حفاری رشت مشکل دارد و برخی شرکت های خدمت رسان تعهد خود را به درستی انجام ندادند.

وی خاطرنشان کرد: مردم در صورت مشاهده آسفالت نامناسب در شهر، شهرداری را می شناسند و شهرداری را در این زمینه پاسخگو می دانند.

شهردار رشت عنوان داشت: به واقع در فصل آسفالت قرار نداریم ولی در مواقعی که بارندگی نباشد مبحث آسفالت را به صورت جدی پیگیری می کنیم.

 

 

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی