رئیس هیات کشتی گیلان گفت: تیم کشتی گیلان با درخشش در مسابقات کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی کشور و با چهار پیروزی متوالی به فینال مسابقات راه یافت.
نقی هدایتی رئیس هیات کشتی گیلان: کشتی گیران گیلانی مقتدرانه به فینال صعود کردند، در روز اول رقابتها، تیم گیلان در گروه ج بازیها موفق شد تیمهای بوشهر، همدان، زنجان و آذربایجان غربی را مقتدرانه شکست دهد و به فینال بازیها صعود کند.
وی گفت: کشتی گیران گیلانی به ترتیب با نتایج ۹ بر یک، ۷ بر ۳، ۹ بر یک و ۶ بر ۴ مقابل تیمهای بوشهر، همدان، زنجان و آذربایجان غربی به پیروزی دست یافتند و بدین ترتیب با صعود به فینال مسابقات، جواز حضور در گروه ب مسابقات کشوری را به دست آوردند که دستاوردی ارزشمند برای کشتی گیلان است.
رئیس هیات کشتی گیلان بابیان اینکه در برگزاری مسابقات کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی کشور مظلوم واقعشده است افزود: هیچ مسئولی در برگزاری این مسابقات به هیات کشتی کمکی نکرده است و تمام هزینههای مسابقات را از جیب شخصی تقبل کردهام.
گفتنی است مسابقات کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی کشور در گروه ج با شرکت ۱۳ تیم گیلان، گلستان، آذربایجان غربی، یزد، بوشهر، سیستان و بلوچستان، سمنان، خراسان جنوبی، زنجان، همدان، خراسان شمالی، کیش و کهکیلویه و بویراحمد از روز چهارشنبه ۲۴ آبان ماه در سالن تختی عضدی رشت آغازشده است و تا ۲۵ آبان ماه ادامه خواهد داشت.
منبع: فارس





