سپیدرود رشت عصر امروز در دیداری حساس مقابل ذوب آهن اصفهان قرار گرفت که با گل دقیقه ۹۲، دانیال اسماعیلی فرد بازی را واگذار کرد.
از سری مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران و در چارچوب هفته دوازدهم، عصر امروز دوشنبه ۲۹ آبان از ساعت ۱۴:۳۰، شاگردان علی نظر محمدی مربی جوان رشتی در تیم سپیدرود به مصاف تیم تازه آسیایی شده این روزهای لیگ ایران، ذوب آهن اصفهان رفتند. این بازی در ورزشگاه سردار جنگل رشت و در حضور خیل عظیم هواداران چهارمین تیم پر طرفدار ایران که حتی در میانه هفته نیز تیم خود را تنها نگذاشتند در حالی برگزار شد که سپیدرود سه بازیکن تاثیر گذار خود را در اختیار نداشت.
حسین ابراهیمی یکی از موثر ترین بازیکنان لیگ برتر تا به اینجای فصل به علت سه کارته بودن از این دیدار محروم بود. پویا نزهتی دیگر بازیکن موثر سپیدورد رشت و لیگ برتر نیز به علت مصدومیت جایی در ترکیب تیم نداشت. امید سام کن مدافع جوان و مستحکم ارتش سرخ گیلان که در آخرین دیدار این تیم در لیگ برتر مقابل پارس جنوبی جم از ناحیه دست دچار مصدومیت شدید شده بود، زیر تیغ جراحی قرار گرفته و نمیتوانست یاران سپیدرود را همراهی کند.
ترکیب سپیدرود در این بازی از بازیکنان جوان بیشتر تشکیل شده بود. درون دروازه ایمان صادقی جای سید محمد حسینی را گرفته بود، زوج مرکزی خط دفاع، سید هادی موسوی و سید احمد آهی، حسین کعبی و حمید ملکی مدافعین کناری، در میانه میدان، دهقان به همراه تهی دست و فردوسی بازی میکردند و مثلث تهاجمی امروز تیم سپیدرود را، قربان زاده، یزدانی و لطفی تشکیل میدادند.
نیمه اول بازی بدون گل به پایان رسید اما در نیمه دوم این تیم ذوب آهن بود که ابتدا با گل دقیقه ۶۷، علی حمام بازیکن لبنانی خود پیش افتاد. ۹ دقیقه بعد، میثم فردوسی بازی را برای سپیدرود به تساوی کشاند. این پایان کار نبود و در حالی که همه منتظر سوت پایان دیدار بودند این دانیال اسماعیلی فرد بود که در دقیقه ۹۲، گل پیروزی بخش را برای ذوب آهن اصفهان به ثمر رساند.
با این نتیجه، تیم سپیدرود رشت در پایان هفته ۱۲ لیگ برتر با ۱۲ امتیاز در رتبه دوازدهم جدول رده بندی قرار گرفت.






