شما اینجا هستید
اجتماعی » بارندگی پراکنده و ابرناکی آسمان گیلان طی ۲ روز پیش رو

سرپرست اداره پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گیلان گفت: آسمان استان طی ۲ روز پیش رو، شاهد بارندگی پراکنده همراه با افزایش ابر خواهد بود.

مازیار غلامی اظهار کرد: نقشه های هواشناسی نشان دهنده وجود جریانات کم و بیش ناپایدار در منطقه است که بر این اساس در بعضی نقاط افزایش ابر، بارندگی و گاهی وزش باد مورد انتظار است.
وی آسمان امروز گیلان را کمی ابری تا نیمه ابری، بعضی نقاط ابری و بارندگی پراکنده عنوان و برای روز چهارشنبه نیز آسمان استان را کمی ابری تا نیمه ابری و مه آلود، گاهی افزایش ابر و احتمال بارندگی پراکنده پیش بینی می شود.
غلامی بیشینه دمای گیلان در شبانه روز گذشته را با ۱۸ درجه مربوط به لاهیجان و کمینه دما را با صفر درجه مربوط به شهرهای جیرنده و ماسوله ذکر کرد.
سرپرست اداره پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گیلان، بیشینه و کمینه دمای شهر رشت در شبانه روز گذشته را نیز به ترتیب ۱۵ و ۹ درجه عنوان کرد.
وی گفت: بیشترین میزان بارش باران در استان طی شبانه روز گذشته در بندرانزلی با افزون بر ۳۰ میلیمتر بارندگی ثبت شده است.

ایرنا

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی