شما اینجا هستید
اخبار اصلی » آتش سوزی در طبقه سوم آپارتمانی در رشت

اتصال در سیستم سیم کشی پریز برق متصل به هود، خانه را به آتش کشید. 

این حادثه در ساعت ۲۰:۱۰ دقیقه چهارشنبه ۲ اسفند به مرکز کنترل ۱۲۵ آتش نشانی رشت اطلاع داده شد.

بابک رمضانی رئیس سازمان آتش‌نشانی از اعزام ۱۶ آتش نشان، ۴ افسر ارشد بهمراه ۵ دستگاه خودروی اطفایی به محل حادثه واقع در خیابان معلم، ابتدای حسین آباد خبر داد و گفت: به محض رسیدن شعله و دود از طبقه سوم آپارتمان مشاهده می شد.

رمضانی که علت حادثه را اتصال در سیستم سیم کشی برق از ناحیه پریز متصل به هود آشپزخانه عنوان کرد، گفت: آتش بواسطه عدم حضور مالک به شدت گسترش داشت.

وی با بیان اینکه سریعا آتش نشانان نسبت به اطفا و پیشگیری از گسترش آتش اقدام کردند، افزود: خوشبختانه در این حادثه به کسی آسیب جانی نرسید.

رمضانی در پایان به شهروندان توصیه کرد: قبل از خروج از منزل نسبت به روشن نبودن ادوات برقی و یا گازی اطمینان حاصل کرده و حدالمقدور نسبت به خارج کردن دوشاخه لوازم برقی غیر ضرور از پریز های برق اقدام کنند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی