شما اینجا هستید
اخبار اصلی » شورای نگهبان مخالف طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان است/ از مجلس هشتم به دنبال تصویب این طرح هستیم

لاهوتی عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما از دوره هشتم مجلس شورای اسلامی در تلاش هستیم طرح «اعاده اموال نامشروع مسئولان» را به صورت قانون تسری دهیم اما متاسفانه شورای نگهبان مخالف این طرح است.

«مهرداد بائوج لاهوتی»، نماینده لنگرود و عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح «اعاده اموال نامشروع برخی مسئولان» اظهار کرد: بی شک این طرح بسیار مطلوب است و طبق اصل ۴۹ قانون اساسی مسئولین پیش و پس از تصدی، باید لیست اموال خود را به قوه قضائیه ارائه دهند.

او ادامه داد: ما از مجلس هشتم تلاش می کنیم و امیدواریم در این دوره موفق به اجرای این طرح شویم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه افزود: این طرح ۲ حسن دارد، یکی اینکه خود مسئول با احتیاط رفتار خواهد کرد زیرا می داند زیر نظر قرار می گیرد و همچنین مردم با اطلاع از اموال مسئولان، تهمت یا حس بدبینی نسبت به مسئولین نخواهند داشت.

لاهوتی عنوان کرد: ما از دوره هشتم مجلس شورای اسلامی در تلاش هستیم این موضوع را به صورت قانون تسری دهیم اما متاسفانه شورای نگهبان مخالف این طرح است.

نماینده لنگرود با اشاره به این موضوع که مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز ایراداتی به این طرح وارد کرده است، گفت: باید مسئولین همکاری کنند تا نگاه بدبینانه ای که در این زمینه وجود دارد، رفع شود.

منبع: برنا

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی