شما اینجا هستید
اخبار اصلی » سرپرست منطقه یک شهرداری رشت خبر داد: صدور ۶۵۰ فقره پروانه ساختمانی در سال ۹۹/ رشد ۱۳۴ درصدی درآمد منطقه یک

به گزارش واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت، ناصر عطایی سرپرست منطقه یک شهرداری رشت با تشریح عملکرد این منطقه در سال ۹۹ اظهار داشت: وصولی درآمد منطقه یک شهرداری رشت در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ با رشد ۱۳۴ درصدی همراه بوده است.

وی با اشاره به اینکه بودجه منطقه یک با تلاش های بی وقفه حوزه های مالی و درآمد در سال گذشته تحقق یافت، بیان کرد: درصد افزایش تحقق بودجه در سال ۹۹،  ۳۱ درصد بوده است.

سرپرست منطقه یک شهرداری رشت تناژ آسفالت انجام شده در سال ۹۹ را بیش از ۹ هزار تن اعلام کرد و افزود: آسفالت معابر اصلی و فرعی محدوده این منطقه به مساحت بیش از ۷۲ هزار متر مربع در سال ۹۹ اجرا شد.

وی در پایان عملیات جدول گذاری به متراژ  بیش از ۳ هزار متر ، رنگ آمیزی سرعتکاه و خطوط عابر پیاده در سطح معابر منطقه به متراژ ۵۳۴ مترمربع و کفپوش گذاری به متراژ بیش از ۳ هزار متر مربع را از دیگر عملیات عمرانی اجرا شده در منطقه یک شهرداری رشت عنوان نمود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی