شما اینجا هستید
اخبار اصلی » در دیدار شهردار رشت با مدیرکل بهزیستی گیلان مطرح شد؛ مناسب سازی معابر شهری ویژه افراد کم توان جسمی

به گزارش واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت، سید محمد احمدی شهردار رشت با نحوی نژاد مدیرکل بهزیستی گیلان دیدار و گفت و گو کرد.

شهردار رشت در این جلسه با اشاره به مناسب سازی معابر شهری برای افراد کم توان جسمی اظهار داشت: شهرداری رشت از ظرفیت خود برای مناسب سازی معابر برای افراد کم توان جسمی(معلولین، نابینایان و..) استفاده می کند.

وی با اشاره به اینکه معلولان مانند هر شهروند دیگری حق زندگی و برخورداری از امکانات شهری را دارند بیان داشت: باید امکانات شهری به صورت عادلانه برای اقشار مختلف به ویژه افراد کم توان جسمی توزیع شود.

در این جلسه مدیر کل بهزیستی گیلان با سید محمد احمدی شهردار رشت در خصوص بحث ماده ۱۶ و مناسب سازی معابر شهری به تبادل نظر پرداخته و در این راستا تصمیمات خوبی اتخاذ گردید.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی