نماینده رودبار با انتقاد شدید از دست دادن ظریف با اوباما در راهروی سازمان ملل، تأکید کرد: چرا باید من با دشمن دست بدهم؟! حرکت آقای ظریف اصلا به صلاح نظام جمهوری اسلامی نبوده و قطعاً به ضرر ایران تمام شده است.
عطاء الله حکیمی نماینده مردم شهرستان رودبار در رابطه با استیضاح وزیر امور خاجه دولت یازدهم گفت: ظریف وزیر خارجه دولت جمهوری اسلامی ایران است و ما نیز احترام وی را حفظ می کنیم؛ ولی آقای ظریف باید بداند که آمریکا دشمن ما است.
وی با بیان اینکه دشمنی آمریکا با ما کاملا آشکار است، تصریح کرد: آمریکایی که همین الان به قول خودش برجام را در کنگره خود تصویب کرده است؛ اما همزمان نیز از هر جهت که قابل تصور باشد در حال تحدید کردن ایران است. به صورت رسمی نیز اعلام می کند که تحریم ها را برنمیداریم، پول های ما را آزاد نمی کنند و در صورت امضای برجام نیز هیچ همکاری دیگه ای با ما نخواهد کرد و همه این ها نشان دهنده دشمنی آمریکایی ها با جمهوری اسلامی ایران می باشد.
نماینده رودبار با انتقاد شدید از دست دادن ظریف با اوباما در راهروی سازمان ملل، تأکید کرد: چرا باید من با دشمن دست بدهم؟! حرکت آقای ظریف اصلا به صلاح نظام جمهوری اسلامی نبوده و قطعاً به ضرر ایران تمام شده است. به نظر من این مسیر، مسیر اصلا خوبی نبوده و آقای ظریف باید پاسخگو باشد و در این شکی ندارم.
حکیمی در پاسخ به که در صورت استیضاح ظریف، شما جزو موافقین استیضاح خواهید بود یا مخالف آن، گفت: من تا این زمان جزو امضاء کنندگان استیضاح نبودم، اما اگر بخواهد استیضاح بشود قاطعانه به آن رأی مثبت می دهم و ۱۰۰ درصد موافق استیضاح ظریف هستم.
وی ادامه داد: ما منکر تلاش ها و پی گیری های آقایان از جمله آقای ظریف نیستیم، ولی قرار نیست که با یک سری برخوردهای غیر اصولی و بدور از شأن جمهوری اسلامی، وجهه نظام جمهوری اسلامی را زیر سئوال ببرند. این حرکات ۱۰۰ درصد به ضرر ایران تمام خواهد شد و در مذاکرات قطعا به نفع ما نخواهد بود./در سیاهکل




