true
true
true
true
یکصد و بیست و هشتمین جلسه کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر رشت ظهر امروز به ریاست سید شمس شفیعی و با حضور مجید عزیزی و مدیران مناطق پنجگانه شهرداری در ساختمان شورا برگزار شد.
سید شمس شفیعی رئیس کمیسیون برنامه بودجه و حقوقی شورا، در ابتدای جلسه ضمن گرامیداشت روز ارتش، بیان داشت: در طی عمر شش دوره شورا، کم نظیرترین تحقق بودجه شهرداری رشت را شاهد بودیم.
شفیعی خاطر نشان کرد: شهرداری رشت برای تحقق بودجه کمتر از هزار میلیارد تومان دچار مشکل بود اما در این دوره بیش از ۹۵ درصد بودجه را همه ساله محقق کرده ایم و تلاش شورای ششم و مدیران شهرداری و شهرداران مناطق و پرسنل شهرداری منجر به تحقق صد درصدی بودجه سال ۱۴۰۲ شده است.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر رشت ضمن تشکر از زحمات مدیران و کارکنان شهرداری، عنوان کرد: بخش مالی برای تحقق درآمد زحمات بیشتری نسبت به تمام حوزه ها داشته است. در کمیته تخصصی حسابرسی مصوب کردیم که شهردار، برای کسانی که زحمات ویژه ای در این مسیر کشیده اند را به طور ویژه ببیند و تشویقی در نظر بگیرد.
سید شمس شفیعی خواستار نگاه عدالت محور در بحث اضافه کارها شد و گفت: باید یک حداقلی برای ساعات اضافه کاری در نظر گرفته شود اما تفاوتی بین آنها که کار مضاعفی انجام می دهند با دیگر نیروها وجود داشته باشد. امروز این نقص در شهرداری رشت وجود دارد.
وی با بیان اینکه احتمال رکود در بخش ساخت و ساز در سال جاری وجود دارد افزود: بسته های تشویقی را می توانیم زودتر فعال کنیم و به ماه های پایانی سال موکول نکنیم. تجربه خوبی در این زمینه وجود داشته و به تحقق بودجه سال جاری نیز کمک خواهد کرد.
مجید عزیزی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا نیز ضمن تبریک روز ارتش، طی سخنانی بیان داشت: بحث درآمدی از نکات مثبت شورای ششم بوده است. بودجه شهرداری رشت از هزار میلیارد تومان به نزدیک ۶ هزار میلیارد تومان رسیده است. این نشان دهنده عزم جدی مدیریت شهری در تحقق بودجه و مباحث توسعه ای است.
عزیزی با تاکید بر ضرورت ممیزی املاک خاطر نشان کرد: اگر این اتفاق رخ دهد و هوشمندسازی سیستم مدیریت شهری انجام شود نگرانی از بابت تحقق بودجه در سال جاری نیز نخواهیم داشت.
وی در بحث پاداش و اضافه کاری، تصریح کرد: بارها اعتراض پرسنل را شنیده ایم و نگاه عدالت محور در تشویقی و اضافه کارها منجر به رضایتمندی بیشتر پرسنل خواهد شد و انگیزه فرد، سیستم و ساختار را بهبود خواهد بخشید. همین مساله در مرخصی ها نیز وجود دارد و در انگیزه پرسنل در دراز مدت تاثیرگذار است و اگر انگیزه پرسنل گرفته شود داشتن ساختاری پویا سخت خواهد شد.
نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا افزود: در دوره ای حقوق پرسنل شهرداری دو تا سه ماه به تعویق افتاده بود اما امروز این آرامش و امنیت برای پرسنل به وجود آمده است.
true
true
true
true





