شما اینجا هستید
اخبار اصلی » آغاز هرس درختچه های تزیینی و درخواست مشارکت شهروندان 

در راستای رسالت سازمانی و در جهت رفاه حال شهروندان با همکاری شهرداری مناطق پنجگانه برنامه ریزی و انجام عملیات هرس درختان، با الویت درختچه های زینتی سطح شهر در قالب تقویم باغبانی و رعایت اصول فنی از ابتدای آبان ماه سالجاری آغاز گردید.
ریاست سازمان سیما ، منظر و فضای سبز شهری شهرداری رشت گفت : با توجه به اهمیت و ضرورت آمادگی فیزویولوزیکی گیاهان در زمان انجام عملیات هرس زمستانه اولویت بندی خیابانها، بلوارها و سایر مسیرها در هنگام عملیات اجرایی، بر این مبنا صورت میپذیرد. در این طرح عوامل اجرایی به همراه ماشین آلات و تجهیزات کامل و ادوات در دو نوبت صبح ، شب و حتی در ایام تعطیلات در مناطق پنجگانه شهری اقدام به هرس درختان پهن برگ و سوزنی برگ و درختچه های زینتی می نمایند .
علیرضا حسنی گفت :‌ از جمله نقاط قوت این طرح شناسایی و اقدامات پیشگیرانه از سقوط احتمالی درختان از قبیل: سبک نمودن تاج درختان و سربرداری می باشد که موجب کاهش صدمات و خسارات وارده به شهروندان و وسایط نقلیه و سایر مستحدثات شهری در شرایط نامساعد جوی خواهد شد .
وی اذعان داشت: با توجه به شروع فصل سرما و گستردگی فضای سبز شهر رشت ،‌ از عموم شهروندان خواستاریم در صورت مشاهده موارد خطر آفرین گزارشات خورا از طریق سامان ۱۳۷ اعلام نمایند.
‌امیدواریم با کارشناسی های صورت گرفته و پیگیری های انجام شده ، هرچه سریعتر بتوانیم دستگاه توموگرافی را خریداری نماییم . تا با انجام اسکن ضمن دستیابی به برآوردی دقیق از وضعیت درختان، اقدامات لازم برای درمان و جلوگیری از پیشرفت پوسیدگی آن ها را انجام دهیم .

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

شعاع مشرق | پایگاه خبری تحلیلی